Vrouwen versieren voor mannen - 5 gouden tips

Een heleboel mannen beweren, zonder blikken of blozen, tegenover vrienden dat ze een kei zijn in het versieren van vrouwen. Maar op het moment dat het puntje bij het paaltje komt, weten een groot aantal stoere kerels zich toch minder goed een houding te geven. Om ervoor te zorgen dat je goed beslagen op het ijs komt hebben we hieronder een aantal belangrijke versiertips voor je onder de loep genomen.

  • Veel lachen of glimlachen, zal een versierpoging eerder tot een succes brengen dan wanneer je voortdurend serieus of bedrukt kijkt. Lachen werkt namelijk vaak aanstekelijk en zal je bovendien voor de meeste dames aantrekkelijker maken. Een norse of stuurse blik zal er juist voor zorgen dat je een vrouw afstoot. Door een vrouw te laten zien dat je plezier hebt in het leven zal zij eerder geïnteresseerd in je raken dan wanneer je als een zandzak in een hoekje staat.
  • Enkele complimentjes maken tijdens het versieren van een vrouw doet het altijd goed. Je moet je echter wel bedenken dat je welgemeende complimentjes geeft en het aantal niet gaat overdrijven. Op het moment dat je een vrouw te vaak een complimentje geeft dan kan zij aan je goede bedoelingen gaan twijfelen of zich niet serieus genomen voelen.
  • Oprecht geïnteresseerd zijn in de vrouw die je wilt versieren zal ervoor zorgen dat een conversatie niet (te vaak) stilvalt. Door gerichte vragen te stellen, kun je de antwoorden weer gebruiken om verder te vragen of om een reactie te geven. Je moet echter een redelijk actieve rol blijven spelen in de conversatie en niet alleen de vrouw voortdurend aan het woord laten. Tijdens een gesprek mag je bovendien gerust laten zien dat je ook gevoelig (dit moet je echter niet overdrijven) en spontaan bent.
  • Versiert worden vinden veel vrouwen helemaal geweldig. Op het moment dat je het initiatief neemt zal dat zeer zeker worden gewaardeerd. Zeker wanneer een man zelfverzekerd overkomt, zal een vrouw meestal al snel smelten voor zijn charmes. Het eerste contact kun je overigens al leggen door op een vrouw af te stappen en jezelf voor te stellen. Verder kun je een vrouw laten merken dat je haar leuk vindt en haar graag in je leven verwelkomt.
  • Een goed gespreksonderwerp is van essentieel belang tijdens het versieren van een vrouw. Om een onderwerp van gesprek te hebben, kun je een hulpmiddel gebruiken zoals een bijzonder kledingstuk, een goed boek of een huisdier. Wanneer je weet dat de vrouw van je dromen gek is op honden dan kun je deze dieren gemakkelijk gebruiken om een ongedwongen gesprekje met haar te beginnen. Ook zou je de omgeving, waar je je in bevindt kunnen gebruiken als gespreksonderwerp.

Risico’s lopen hoort bij versieren

Het versieren van een vrouw zal nooit helemaal zonder risico’s zijn. Je weet immers nooit honderd procent zeker of de dame in kwestie je wel interessant vindt. Maar volgens een oud gezegde is niet geschoten altijd mis. Om de aandacht van een vrouw voor je te winnen, zul je dus altijd, een grotere of kleinere, kans hebben om een blauwtje te lopen.

Wanneer het je niet is gelukt om een leuke vrouw te versieren dan kun je deze ervaring gebruiken om een volgende versierpoging wel tot een succes te maken. Je kunt je bijvoorbeeld afvragen waarom de eerdere poging is mislukt en wat je een volgende keer beter zou kunnen doen. Geef echter de moed nooit zomaar op: oefening baart immers kunst, ook bij het versieren van vrouwen.