Tesamen Reviews en Ervaringen

De ideale partner leren kennen valt niet altijd mee. Zelfs wanneer je een date hebt weten te scoren via een datingsite is succes niet gegarandeerd. Zo kun je bijvoorbeeld reageren op een aantrekkelijk profiel met een leuke foto maar er al snel achterkomen dat dit toch niet de ware voor je is.

Dezelfde verwachtingen en interesses

Niet met elke date zal er een klik zijn. Je bent immers op zoek naar iemand die dezelfde verwachtingen en interesses heeft als jij. Je bent eigenlijk op zoek naar een aanvulling en een verrijking van jezelf en hoopt die in de liefde van je leven te vinden. Om die reden kan tijdens een eerste afspraakje al snel duidelijk worden dat dit nooit iets zal worden terwijl er bij een volgende twijfels zullen rijzen. Wanneer je echter de ware ontmoet dan zul je dit al snel merken omdat de vonk dan wel overspringt.

Werkwijze van Tesamen

Het vinden van die ene speciale persoon tussen die talloze singles op de datingsite van Tesamen zal een helse klus worden als je geen handje geholpen wordt. Tesamen hanteert echter uitgebreide profielen zodat je desillusies bespaard blijven. Om zoveel mogelijk duidelijkheid te krijgen maakt Tesamen gebruik van overzichtelijke vragenlijsten waarin open vragen worden gesteld. Tijdens je inschrijving kun je dus niet zomaar wat opties aanvinken maar moet je zelf beschrijven wat je interesses en verwachtingen zijn. Wanneer je alleen zou kunnen kiezen uit een aantal standaardopties dan zou dit je waarschijnlijk te kort doen.

Controle van profielen

Alle profielen zullen door medewerkers van Tesamen worden gecontroleerd en, indien nodig, worden verwijderd of geweigerd. Als je antwoorden geeft zoals “Dat vertel ik later wel” of “Weet ik nog niet” dan zal je profiel eenvoudigweg niet worden getoond op de datingsite. Ook wanneer je je profiel niet volledig hebt ingevuld, zal dit niet zichtbaar worden gemaakt op de website van Tesamen.

Als je lid wilt worden van Tesamen dan zul je serieus te werk moeten gaan en goed na moeten denken over de antwoorden die je geeft. Uiteindelijk zal dit echter zijn vruchten afwerpen omdat andere leden hierdoor een beter beeld van je zullen krijgen en zal de kans van slagen een stuk groter worden.

Stapsgewijs lid worden van Tesamen

Lid worden van Tesamen zal weliswaar wat tijd van je vergen maar is verder vrij eenvoudig.
Jezelf inschrijven doe je door op de link “schrijf in” te klikken. Hierdoor zul je op het inschrijfformulier terechtkomen waar je een gewenste nickname en een wachtwoord kunt invullen. Nadat je eveneens je persoonlijke gegevens hebt verzonden, zul je een bevestigingsmail ontvangen met een unieke eenmalige toegangscode van Tesamen. Zo wordt je e-mailadres gecontroleerd en geef je voor de laatste keer een bevestiging van je inschrijving.

Je persoonlijke profiel kun je aanmaken nadat je op de bevestigingscode hebt geklikt. Je profieltekst maak je door de open vragenlijst in te vullen. Na goedkeuring van Tesamen kun je een beschikbare kandidatenoverzicht vinden op de website. Aan de hand van de ingevulde persoonlijkheidstest zullen andere leden een goed beeld van je krijgen. Je bent vrij om een foto op je profiel te plaatsen en te bepalen wie deze te zien krijgt.
Nadat je profiel is voltooid ben je een gratis- of betalend lid van Tesamen. Je profiel is dan zichtbaar voor andere leden en kun je andere singles een persoonlijk bericht zenden en hun antwoorden ontvangen. Als betalend lid kun je verder nog contactgegevens uitwisselen met andere leden van de datingsite.

Van alle leden krijg je een volledig profiel te zien evenals de uitkomst van de persoonlijkheidstest en eventueel een foto. Berichten aan andere leden kun je onder je nickname verzenden via het e-mailadres van Tesamen. Je persoonlijke gegevens blijven zo bewaard en je anonimiteit gewaarborgd. Als lid van Tesamen kun je dus zelf bepalen met wie je wilt daten en wanneer je persoonlijke gegevens uitwisselt.

Een bijzondere optie onder “Mijn profiel” is de optie “uitschakeling”. Je kunt van deze optie gebruikmaken als je een prille relatie een kans wilt geven of tijd nodig hebt om te bezinnen.

Foto’s vervolmaken je profiel

Niet iedereen zal een ander op diens uiterlijk beoordelen maar, eerlijk is eerlijk, beelden zeggen meer dan duizend woorden. Door het plaatsen van een foto kan je profiel net wat interessanter worden voor andere leden. Zo voorkom je bovendien dat je achteraf te horen krijgt dat je niet in de smaak valt vanwege je verschijning.