Stedendating.be Reviews en Ervaringen

Stedendating.be biedt singles een veilige plek om nieuwe mensen te leren kennen in je eigen omgeving voor een date, een vriendschap of zelfs voor een vaste relatie. Elke singles van achttien jaar of ouder die op zoek is naar een serieuze date kan zich bij Stedendating.be inschrijven. Op basis van de door jou opgegeven informatie, voorkeuren en interesses zul je dan snel in contact kunnen komen met gelijkgestemden.

Waarom online dating?

De laatste jaren is online dating steeds populairder geworden en vinden ook steeds meer singles de liefde van hun leven langs deze weg. De reden voor dit succes is wellicht het gemak waarmee je op zoek kunt gaan naar je grote liefde. De meeste singles hebben het namelijk vaak te druk met andere verplichtingen om nog leuke nieuwe mensen te leren kennen. Het drukke leven verhinderd vaak zelfs dat singles in hun nabije omgeving contacten leggen en zo wellicht de ware tegen kunnen komen. Stedendating.be biedt echter de helpende hand door een datingsite in het leven te roepen speciaal bedoeld om te daten in je eigen buurt. Op deze manier kom je dus eenvoudig in contact met interessante singles uit je eigen stad, dorp of regio.

Veilig en gemakkelijk online daten

Stedendating.be biedt je niet alleen veel gemak maar ook een veilige omgeving om online te daten. Het enige dat je hoeft te doen voordat je aan je zoektocht kunt beginnen is je inschrijven bij Stedendating.be. Je gaat daarbij op zoek naar leuke singles die voldoen aan het zoekprofiel dat jou is samengesteld. Alle leden beginnen met een gratis lidmaatschap maar kunnen dit, indien zij dit wensen, veranderen in een betaald lidmaatschap met extra services binnen de datingsite.

Zodra je iemand hebt gevonden die je interessant lijkt dan kun je het eerste contact leggen bijvoorbeeld door te gaan chatten. Op die manier houd je zelf de regie in handen en kun je bepalen hoe snel een contact wordt opgebouwd. Wanneer je via Stedendating.be berichten verstuurd naar andere leden dan blijft je anonimiteit gewaarborgd zolang als je zelf wilt. Pas als je daar zelf aan toe bent, kun je besluiten om een afspraak in levenden lijve te organiseren.

Een veilige eerste afspraak

Op het moment dat je een interessante single hebt gevonden op Stedendating.be dan wil je na verloop van tijd natuurlijk weten of er in het echte leven ook een leuk contact kan ontstaan. Voordat je echter een eerste afspraak op touw gaat zetten is het goed om met een aantal zaken rekening te houden. Om je eigen veiligheid niet in gevaar te brengen is het verstandig om onderstaande adviezen in je achterhoofd te houden.

 • Reageer nooit op een verzoek via sms dat verbonden is aan een viercijferig nummer.
 • Geef geen geld (of maak geld over) aan iemand die je niet of nauwelijks kent.
 • Probeer, voordat je een date hebt, na te gaan of de persoonsgegevens van je afspraakje kloppen,
 • Verstrek nooit je persoonsgegevens zoals je naam, adres e-mailadres of telefoonnummer. Wanneer je niet weet met wie je te maken hebt zou dit gevaarlijk kunnen zijn.
 • Maak een apart e-mailadres aan voor contacten via datingsites. Gebruik voor het e-mailadres nooit je achternaam en vermeld als afzender ook alleen je voornaam.
 • Maak pas een eerste afspraak als je er zelf aan toe bent en laat je nooit hiertoe dwingen of dwing een ander er niet toe.
 • Op het moment dat iemand vragen van jouw kant probeert te ontwijken en alleen maar vragen op je afvuurt dan dien je extra voorzichtig te zijn.
 • Indien er een ander persoon op de afspraak verschijnt dan waarvan je een foto hebt ontvangen dan is het aan te raden dit contact niet voort te zetten.
 • Vertrouw op je eigen verstand en gevoel voordat je een contact voortzet. Als je geen goed gevoel hebt bij iemand op een eerste date breek deze dan af en vertrek.
 • Organiseer een eerste date altijd op een openbare locatie waar veel mensen aanwezig zijn.
 • Breng een familielid of een vriend(in) op de hoogte van je afspraakje. Vertel waar je naartoe gaat en neem contact op zodra je weer thuis bent.
 • Neem altijd je mobiele telefoon mee en kom op eigen gelegenheid naar de afgesproken plaats. Ook vertrek je altijd weer op eigen gelegenheid en laat je dus niet thuis afzetten door je date.