Relatieplanet

Op het ogenblik dat je op zoek bent naar een leuke date of een vaste relatie dan kun je het voorbeeld van duizenden andere singles volgen. Via Relatieplanet hebben namelijk al duizenden singles een leuke date, vriendschap of zelfs vaste relatie gevonden. Bij deze datingsite kun je namelijk op een veilige en laagdrempelige manier in contact komen met interessante mensen. Bij Relatieplanet ben je bovendien verzekerd van een goede klantenservice en een breed aanbod aan kandidaten.

Belangrijke pijlers van Relatieplanet

Door Relatieplanet worden alleenstaanden aangemoedigd en gestimuleerd om in contact te treden met andere singles voor een date, een vriendschap of een vaste relatie. Hierbij hanteert de datingsite een drietal belangrijke pijlers:

 • het leveren van een goede kwaliteit aan haar leden,
 • het bieden van gebruiksgemak voor haar leden,
 • betrouwbaar zijn voor haar leden.

Iedereen kan zich bij deze datingsite inschrijven ongeacht je geslacht, je geaardheid, je opleiding, je leeftijd of achtergrond. Elke single vanaf achttien jaar kan zich bij Relatieplanet inschrijven want voor elke van hen is er wel een leuke match te vinden. Heel de dag door zijn er bovendien duizenden interessante alleenstaanden op de website van Relatieplanet te vinden. Leden kunnen overigens niet alleen via de normale website nieuwe contacten leggen. Dit is ook mogelijk via de mobiele website van Relatieplanet.

Veilig online daten

Relatieplanet zal er alles aan doen om het haar leden naar de zin te maken. Zo zal de datingsite bijvoorbeeld voortdurend alle profielen controleren en dagelijks bereikbaar zijn voor suggesties, opmerkingen en vragen van leden en niet-leden. De veiligheid van haar leden is voor Relatieplanet essentieel. Niet alleen wanneer je online aan het daten bent maar ook als het op betalingen van een lidmaatschap aankomt.

Waarom kiezen voor Relatieplanet?

Relatieplanet biedt haar leden een veilige omgeving om online te kunnen daten. Daarnaast wil de datingsite de kans op succes zo groot mogelijk maken door haar leden allerlei services aan te bieden die het leggen en onderhouden van contacten zullen vergemakkelijken. Bij Relatieplanet gelden daarom een aantal belangrijke regels waaraan leden zich dienen te houden:

 • Profielen van leden worden gecontroleerd en kunnen gewijzigd of zelfs geweigerd worden op het moment dat deze teksten of foto’s bevatten die ongepast of obsceen zijn.
 • Profielen waarin sexcontact wordt gezocht worden geweerd en zullen door de datingsite worden verwijderd. Dit geldt eveneens voor profielen die niet voldoen aan de doelstellingen van de datingsite.
 • Persoonlijke gegevens zullen goed worden beschermd door Relatieplanet. Dit wil onder andere zeggen dat er geen persoonlijke informatie, zoals naam, adres of e-mail, zal worden doorgespeeld aan andere leden of aan derden.
 • Leden van Relatieplanet zullen niet aan worden gezet tot het onbewust gebruiken van betaalde services. Elke betaalde service zal vooraf worden aangekondigd met de daarbij behorende prijzen.
 • Door Relatieplanet zal niet direct worden geadverteerd in media die niet aansluit bij het imago en de doelstellingen van de datingsite. Hierbij maakt het geen verschil of dit online- of offline media betreft.
 • Wangedrag wordt door Relatieplanet niet getolereerd. Ongewenst of ongepast gedrag kan altijd worden gemeld bij de datingsite. Wanneer de klacht, na onderzoek, gegrond verklaard wordt zal Relatieplanet het lid dat zich niet naar behoren heeft gedragen royeren.
 • De memberdesk van Relatieplanet zal vragen, suggesties en klachten zo snel mogelijk in behandeling nemen. De datingsite streeft ernaar om binnen een etmaal een persoonlijk antwoord te sturen.

Online daten bij Relatieplanet

Online dating bij Relatieplanet is niet moeilijk. In een paar simpele stappen kan je zoektocht naar leuke nieuwe mensen beginnen.

 • Je maakt een gratis persoonlijk profiel aan door je persoonsprofiel zo volledig mogelijk in te vullen.
 • Je kunt een korte persoonsomschrijving van jezelf geven, je hobby’s en interesses vermelden en duidelijk maken wat voor persoon je zoekt.
 • Naast je oproep kun je één of meerdere foto’s van jezelf plaatsen om andere leden een beter beeld van je te geven. Uiteraard dienen dit recente exemplaren te zijn om misverstanden te voorkomen.
 • Via de link in de bevestigingsmail kun je je profiel activeren en op zoek gaan naar een leuke date. Door reacties op je profiel af te wachten en/of door zelf op zoek te gaan naar leuke kandidaten.

Tip

Door van tijd tot tijd je profiel en je foto’s te wijzigen of aan te passen blijf je jezelf onderscheiden van de andere leden en kun je jezelf steeds weer opnieuw onder de aandacht brengen. Bekijk ook alle reviews van Relatieplanet.