Ondeugend-daten Reviews en Ervaringen

Ondeugend-daten is een datingsite die in het leven is geroepen voor mensen van achttien jaar en ouder. Leden van deze datingsite zijn serieus op zoek naar een leuke date, een vriendschap of een vaste relatie. Om in contact te komen met anderen kun je als lid van Ondeugend-daten je interesses, eigenschappen en voorkeuren vermelden.

Een gratis- of een betaald lidmaatschap?

Door Ondeugend-daten wordt gebruikgemaakt van zogenaamde Toegangsvormen, zoals de VIP-toegang. De Toegangsvorm geeft aan welke betaalde services je kunt gebruiken op de datingsite. Aan iedere Tioegangsvorm is echter wel een bepaalde prijs verbonden die door Ondeugend-daten in Credits wordt uitgedrukt.

Credits zijn dus het interne betaalmiddel van Ondeugend-daten en kun je gebruiken om een bepaalde Toegangsvorm te betalen. Je betaalt dan per dag een bepaald aantal Credits. Om het onderstaande overzicht kun je zien welke services door gratis leden gebruikt kunnen worden en welke horen bij een betaald lidmaatschap. Credits kun je kopen via het zogenaamde Opwaardeerplan. Met dit plan bepaal je hoeveel Credits je in één keer koopt. Uiteraard geldt hierbij: hoe meer Credits je tegelijk koopt, hoe meer voordeel je krijgt.

Gratis lidmaatschap van Ondeugend-daten

 • Je maakt kosteloos een persoonlijk profiel aan.
 • Je kunt profielen van andere leden bekijken.
 • Je kunt standaardberichten naar andere leden sturen.
 • Je kunt foto’s aan je profiel toevoegen.
 • Hoofdfoto’s van andere leden zijn zichtbaar.
 • Je kunt de standaard zoekfunctie gebruiken.

Het inschrijven bij Ondeugend-daten in een paar stappen

Om je in te schrijven bij Ondeugend-daten hoef je geen ingewikkelde procedures te volgen. In een paar eenvoudige stappen kun je dan ook beginnen met je speurtocht naar een leuke date.

 • In het menu kies je voor de optie “Gratis inschrijven”,
 • Hier vul je de gevraagde gegevens in,
 • Per omgaande ontvang je een bevestigingsmail van Ondeugend-daten met daarin een link om je profiel te activeren. Pas wanneer je op deze link hebt geklikt zal je profiel voor andere leden zichtbaar zijn.

Foto’s toevoegen aan je profiel

Natuurlijk ben je niet verplicht om één of meerdere foto’s aan je profiel toe te voegen. Feit blijft echter wel dat profielen met een foto aanzienlijk meer reacties opleveren dan profielen zonder foto. Wanneer je alles wilt halen uit je profiel dan is het dus absoluut aan te raden om er een foto aan toe te voegen.

Als lid van Ondeugend-daten kun je een tiental foto’s aan je profiel toevoegen. Als je een hoofdfoto wilt plaatsen dan dient deze aan de volgende regels te voldoen:

 • het is een recente foto
 • je staat herkenbaar op deze foto.
 • Je profielfoto is te zien voor alle overige leden van Ondeugend-daten.

Voor de plaatsing van overige foto’s gelden echter meer soepele regels. Toch zul je er altijd rekening mee moeten houden dat deze foto’s altijd aan de voorwaarden van Ondeugend-daten dienen te voldoen. Je mag bijvoorbeeld geen foto’s plaatsen van kinderen, huisdieren of interesses als jezelf ontbreekt. De extra foto’s zijn alleen te zien voor leden die een VIP-toegang hebben bij Ondeugend-daten.

Controle van teksten en foto’s

Medewerkers van Ondeugend-daten zullen alle teksten en foto’s die worden geplaatst op de datingsite controleren voordat deze te zien zullen zijn door de overige leden. Indien de teksten of foto’s niet aan de voorwaarden van de datingsite voldoen dan zullen deze worden geweigerd en dus niet worden geplaatst op je persoonlijke profiel.

Wat zijn de kosten van een VIP-toegang?

Duur van de VIP toegang Aantal Credits Prijs in euro’s
14 dagen 140 15,99
30 dagen 300 27,99
90 dagen 900 59,99


Om je Credits te betalen kun je gebruikmaken van een aantal veilige betaalmethodes:

 • Creditcard: Visa of Mastercard,
 • BanContact/MrCash,
 • Overboeking.

Betaling kun je uitvoeren via een beveiligd SSL-protocol. Je gegevens kunnen dus niet worden onderschept tijdens het verzenden. Bovendien kun je tijdens het betalen ervoor kiezen om de betalingen op een discrete manier op je afschrift te laten vermelden.