Met welke openingszin moet je een vrouw aanspreken?

Op het ogenblik dat je de interesse van een leuke dame wilt wekken, dien je op de eerste plaats een goede openingszin te bedenken. Een goede openingszin kan bijvoorbeeld grappig of origineel zijn. In alle gevallen moet je ervoor zorgen dat je een vrouw niet op een afgezaagde manier aanspreekt.

Bekijk ook: De beste datingtips voor mannen die echt werken

Openingszinnen die absoluut niet kunnen

Er zijn een aantal openingszinnen waarvan je vooraf weet dat deze je geen succes zullen bezorgen. Enkele zinnen die je beter achterwege kunt laten zijn:

  • Kom je hier vaker?
  • Ken ik je misschien ergens van?
  • Ben je hier alleen?

De meeste leuke vrouwen hebben dit soort openingszinnen al erg vaak te horen gekregen waardoor ze er minder gevoelig voor zijn geworden. In het meest erge geval zalm een vrouw niet eens reageren op het moment dat je probeert met een dergelijke zin haar interesse te wekken.

Openingszinnen met humor

Door een grappige openingszin te gebruiken kun je een vrouw laten dien dat je ook over andere, minder saaie, onderwerpen kunt praten dan bijvoorbeeld opleiding, werk of het weer. Natuurlijk moet je wel oppassen dat je niet te ver gaat met je grappen. Iemand kwetsen zal namelijk door veel vrouwen niet gewaardeerd worden. Als je een vrouw op een grappige manier wilt aanspreken dan zou je onder andere één van de volgende zinnen kunnen gebruiken:

  • Waarom heb je al deze mensen gevraagd om met je mee te komen? Ik dacht dat het een bijzondere avond voor ons alleen zou zijn.
  • Sorry, dat ik zomaar tegen je aanbotste, heeft waarschijnlijk met je aantrekkingskracht te maken.

Uiteraard is het gebruiken van humor in een openingszin niet helemaal zonder risico. Indien je humor niet wordt begrepen of verkeerd wordt opgevat dan kun je een verdere kennismaken meestal wel op je buik schrijven. Ook als je een grappige openingszin gebruikt is het van essentieel belang dat je iemand niet voor het hoofd stoot door kwetsend of dubbelzinnig uit de hoek te komen. Een ander aspect waar je voorzichtig mee om dient te gaan, is het aanraken van een ander. Niet elke vrouw zal een aanraking door een onbekende immers op prijs stellen.

Gebruik je fantasie

Om met een originele openingszin voor de dag te komen, zul je je fantasie moeten laten werken. Hoe minder vaak een openingszin wordt gebruikt, hoe groter de kans dat je hiermee iemand weet te imponeren. Een eerlijke en directe openingszin zal dan ook meestal tot betere resultaten leiden dan allerlei overdreven gedoe. De meeste vrouwen zijn namelijk erg gevoelig voor de directheid van mannen. Dit straalt namelijk veel zelfvertrouwen uit en daar vallen dames doorgaans op.

Maak het je niet te moeilijk

Een eerlijke en directe openingszin hoeft overigens niet lang, vergezocht of ingewikkeld, te zijn. Om de interesse van een leuke vrouw te wekken kun je vol zelfvertrouwen op haar afstappen en zeggen:

  • Hallo, je hebt een heel leuk gezichtje. Hoe heet je?
  • Hallo, je lijkt me heel erg gezellig dus kom ik even met je relaxen.
  • Hallo, weet je dat je een leuke uitstraling hebt?

De openingszin die echter het allerbeste werkt om een vrouw te versieren is: “Hallo ik ben … (en dan natuurlijk je naam noemen). Hoe ongeloofwaardig het ook mag klinken maar deze zin werkt vrijwel altijd. Zeker wanneer je op een erg zelfverzekerde manier naar de vrouw toegaat. Met het gebruik deze openingszin laat je namelijk zien dat je barst van het zelfvertrouwen, er geen ingewikkelde openingszinnen nodig zijn om contact te maken en je duidelijk en direct interesse toon in de betreffende dame.