Match4me

Momenteel zijn er in ons land meer dan anderhalf miljoen alleenstaanden. Met andere woorden: één o[p de zeven Belgen is single. De laatste tijd is de groep alleenstaanden er beduidend anders uit gaan zien in vergelijking tot een dertig jaar geleden. Tegenwoordig zijn veel singles namelijk nooit eerder getrouwd geweest, terwijl in het verleden deze groep voornamelijk uit weduwen en weduwnaren bestond.

De doelgroep van Match4me

Match4me.be heeft zich gericht op een duidelijk omlijnde doelgroep: de hoger opgeleide singles die een date, of vaste relatie, zoeken op een gelijkwaardig opleidingsniveau. Je hoeft, als lid van Match4me (ervaringen), je dus geen zorgen meer te maken over een eventueel niveauverschil met de andere leden. Voor Match4me staat doelgericht daten via het wereld wijde web hoog in het vaandel. De datingsite doet er dan ook alles aan om het haar leden zo gemakkelijk mogelijk te maken bij het vinden van een date.

Als onderdeel van het bedrijf Matchmedia is Match4me aan een ware opmars binnen Europa begonnen. Behalve in ons land is Match4me ook actief in landen zoals Zweden, Nederland, Noorwegen, Denemarken en Finland. Als lid van Match4me doe je dus zaken met een datingsite met internationale allure. Dit neemt echter niet weg dat match4me in België zich niet aan de plaatselijke vraag heeft aangepast. Belgen hebben nu eenmaal een andere manier van daten dan bijvoorbeeld singles in Scandinavië. Om een optimale service aan haar leden te kunnen bieden heeft Match4me haar manier van werken en haar website in alle landen dan ook aangepast. Alleen zo is Match4me in staat om echt doelgericht te werk te gaan.

Innovatie voor nog meer service

Als bedrijf zal Match4me altijd blijven innoveren om zo haar leden nog eenvoudiger contact te laten leggen met andere singles. Zo kun je momenteel bijvoorbeeld een persoonlijk blog aanmaken dat vervolgens door Match4me op Twitter wordt geplaatst. Door meer lezers te trekken zal namelijk de kans op het vinden van een leuke date nog groter worden.

Dit is echter niet alles want Match4me zal nauwlettend alle ontwikkelingen op het gebied van social media in de gaten blijven houden. Zodra haar leden hier voordeel bij kunnen hebben zal Match4me besluiten om nieuwe mogelijkheden in haar systeem te integreren.

Servicegerichtheid naar leden toe

Voor Match4me komen haar leden altijd op een eerste plaats. Een goede service naar haar klanten en gebruikersgemak staan dan ook bovenaan het prioriteitenlijstje van de datingsite. Zo zul je op elke mail die je naar match4me stuurt snel een persoonlijk antwoord krijgen. In tegenstelling tot een heleboel andere datingsites hanteert match4me geen “no reply” beleid. Ook hoef je meestal niet lang op een antwoord te wachten als je Match4me een bericht hebt gestuurd.

Daarnaast staat Match4me garant voor een goed privacybeleid waardoor je verzekerd bent van een goed bescherming van je persoonlijke gegevens. Medewerkers van Match4me zullen bijvoorbeeld alle profielen en wijzigingen handmatig controleren om misstanden te voorkomen. Op het moment dat je de liefde van je leven hebt ontmoet zal Match4me je uit haar databank halen zodat je niet langer mails ontvangt.

Lid worden bij Match4me

Om je in te schrijven als lid bij Match4me hoef je geen kosten te maken en kun je net zolang ingeschreven blijven staan als je zelf wilt. De inschrijfprocedure verloopt stapsgewijs waardoor je eenvoudig een eigen profiel kunt aanmaken. Uiteraard hoef je niet alle gevraagde gegevens in te vullen. Maar je moet je wel bedenken dat een uitgebreid profiel eerder voor een match kan zorgen dan een summiere beschrijving van jezelf.

Bij je profiel kun je ook foto’s van jezelf plaatsen om de overige leden een nog beter beeld van jezelf te geven. Nadat je alles hebt ingevuld, en eventueel foto’s hebt geplaatst, dan rest je alleen nog het activeren van je persoonlijke profiel. Dit kun je doen door op de link te klikken in de bevestingsmail van Match4me.

Het online daten kan beginnen

Nadat je in bent gelogd bij Match4me kan je zoektocht naar een leuke date beginnen. Je kunt ervoor kiezen om zelf te gaan zoeken naar potentiële dates. De datingsite biedt je hiervoor een speciaal zoekprofiel waarin je je voorkeuren kunt ingeven. Vervolgens zul je een overzicht te zien krijgen met leden die het meest aan je wensen voldoen. Als je meer te weten wilt komen van een ander lid dan kun je zijn/haar profiel openen door op de nickname te klikken. Indien je interesse hebt in deze persoon dan kun deze je een reactie sturen. Uiteraard kunnen andere leden ook op jouw profiel reageren. Ook match4me heeft ook een dienst voor betalende leden.