Match4me ervaringen en reviews

  • Vanaf het eerste moment dat ik Match4me ontdekte, wist ik het: deze datingsite is helemaal mijn ding! Geen hooghartig gedoe van mensen met een hogere opleiding maar gewoon ontspannen daten met mensen die prima in het leven staan. Het meest positieve aan Match4me is dat ik al na vier maanden een erg bijzondere dame ontmoette. Ze was niet alleen mooi maar ook welbespraakt. Er was duidelijk een klik (of beter gezegd een oorverdovende knal) tussen ons. Vorige week heb ik een prachtige gouden ring aan haar vinger mogen schuiven en is zij mijn vrouw geworden. Match4me bedankt, door deze datingsite ben ik (zonder overdrijven) de gelukkigste man op aarde geworden.
  • Match4me is een serieuze datingsite waar je doelgericht op zoek kunt gaan naar een date. Het is geen grote datingsite maar wel eentje met fijne leden. Bij deze datingsite gaat het niet alleen om een leuk uiterlijk maar wordt er ook waarde gehecht aan je innerlijk en je intelligentie. Geen nepprofielen of iets dergelijks op deze website kunnen ontdekken zoals bij veel andere datingsites.
  • Betrouwbare datingsite met een daadkrachtige beheerder. Tussen alle leuke daters vond ik namelijk toch een faker. Deze werd echter direct verwijderd nadat ik de beheerder een mail had gestuurd. Een ander pluspunt van * Match4me is de prijs: in vergelijking tot veel andere datingsites is deze relatief goedkoop met toch veel zoekmogelijkheden, een professionele opzet en andere opties.
  • Match4me is een datingsite die mooi en duidelijk is opgezet. Je kunt er een uitgebreid profiel aanmaken (de meeste leden doen dit gelukkig ook) en op een makkelijke manier zoeken tussen de talloze interessante kandidaten. Na ongeveer drie maanden heb ik al verschillende contacten gelegd met serieuze en respectvolle vrouwen. Helaas zat hier mijn grote liefde nog niet tussen.
  • De meeste leden van Match4me weten hoe het hoort als je aan online dating doet. Meestal krijg ik op bij verstuurde berichten dan ook een nette reactie. Een sterk punt van Match4me is dat ook gratis leden behoorlijk wat mogelijkheden krijgen om naar een geschikte date te zoeken of zichzelf te promoten. Als nadeeltje zou ik willen noemen: het geringe ledenbestand van deze datingsite.
  • In Match4me eindelijk een datingsite gevonden waar leden goede zinnen kunnen maken, die niet vol met fouten staan. Hoewel ik absoluut niet neerkijk op lager opgeleiden, vind ik het wel belangrijk om op een correcte manier te communiceren. Op deze datingsite kan ik met een gerust hart op zoek gaan naar een vrouw met wie ik mijn leven zou willen delen. Niet dan lof over Match4me dus. Mijn droomvrouw heb ik nog niet gevonden maar dat is ook niet vreemd als je denkt dat ik nog maar drie weken lid ben.
  • Match4me in een paar woorden: top, overzichtelijk, duidelijk, leuke leden, veel mogelijkheden, keurige reacties en redelijke tarieven.
  • Bij Match4me kunnen, zelfs niet betalende leden op een fijne manier met anderen communiceren. Dit is bij de meeste andere datingsite wel anders. De meeste leden zijn serieus op zoek naar een date en hebben een intelligentie die goed aansluit op die van mij. Ook erg belangrijk: geen hautaine gedoe ondanks dat de datingsite zich op hoger opgeleiden heeft gericht. Een nadeel van Match4me is het geringe aantal singles dat zich op deze datingsite heeft ingeschreven. Dit wordt overigens goed gecompenseerd door de actieve houding van de meeste leden, de talloze zoek- en reageermogelijkheden en de weinig slapende profielen die je op de website tegenkomt.
  • Een kleinschalige datingsite met acceptabele tarieven, een rustige en duidelijke opzet, interessante kandidaten en eveneens voldoende mogelijkheden voorgratis leden. Soms reageert de webpagina van Match4me echter niet erg snel.