Hoe verover je een droomvrouw in 5 stappen?

De meeste mannen hebben wel eens, vanaf een afstandje, een dame zitten bewonderen en vervolgens zichzelf de vraag gesteld: hoe kan ik haar het beste voor me winnen? In het bijzonder de meer onervaren versierders onder ons zullen aan het einde van de avond spijt hebben dat ze geen, of niet de juiste, actie hebben ondernomen. De angst om door de vrouw in kwestie te worden afgewezen is meestal echter de oorzaak van een gemiste verovering.

Een vrouw veroveren gaat stapsgewijs

Er zijn echter ook mannen die er totaal geen moeite mee lijken) te hebben om een vrouw te versieren. Deze heren weten exact wat ze moeten zeggen en op welk ogenblik ze dat het beste kunnen doen. Hebben deze mannen een speciale gave, of kan iedere man dit leren? Hieronder hebben we een vijftal stappen omschreven die je kunt volgen om je droomvrouw binnen no time te veroveren.

  • Op de eerste plaats: bedenk een intelligente openingszin die bovendien persoonlijk en origineel is. Je zult immers niet de enige man zijn waardoor een leuke vrouw wordt benaderd. De kans bestaat dus dat niet originele, of zelfs afgezaagde, openingszinnen niet eens tot haar doordringen. Door spontaan met een unieke openingszin te komen zul je dan ook direct haar interesse wekken. Zinnen zoals: “Kom je hier vaker”, of “Ken ik je niet ergens van”? zijn dan ook absoluut uit den boze.
  • Wanneer je de aandacht van je droomvrouw hebt weten te trekken, moet je proberen deze ook daadwerkelijk vast te houden. Dit doe je door een gesprek, of desnoods een discussie, aan te knopen over een onderwerp waarvan je vrijwel zeker weet dat haar zal boeien. Je kunt bijvoorbeeld inspelen op de locatie waar je verblijft of een gesprek aanknopen over de soort muziek die gedraaid wordt. Door steeds gerichte vragen te stellen en op haar antwoorden in te spelen, kun je een gesprek levendig houden en laat je zien dat je oprecht in haar geïnteresseerd bent.
  • Op het moment dat de vrouw van je dromen in gezelschap is van één of meerdere vrienden, of vriendinnen, dan doe je er verstandig aan je aan deze persoon, of personen, voor te laten stellen. Door je vriendelijk op te stellen ten opzichte van haar vrienden zul je direct een positieve indruk bij haar achterlaten. Hoewel je duidelijk laat merken dat je haar erg leuk vindt, geef je eveneens aan haar vriendengroep te accepteren.
  • Toch moet je op een zeker moment proberen om een poosje met je droomvrouw alleen door te brengen. Alleen zo kun je je kans van slagen inschatten. Indien de vrouw in kwestie alleen met je praat uit beleefdheid of verveling dan kun je beter je versierpogingen staken. Wanneer zij echter aangeeft je interessant te vinden, of zich zelfs tot je aangetrokken te voelen, dan kun je haar onopvallend naar een rustige plaats loodsen om haar wat beter te leren kennen. Dit doe je op een galante en niet opdringerige manier.
  • Zodra je voelt dat er een klik is dan leidt je je droomvrouw, in tegenstelling tot wat zij misschien zal verwachten, terug naar het grotere gezelschap zonder haar te hebben aangeraakt. Op deze manier kun je een vrouw immers intrigeren en haar nieuwsgierig maken naar je persoon. Door niet direct te hard van stapel te lopen zul je, in de ogen van je droomvrouw, alleen maar interessanter worden. De kans dat je haar uiteindelijk zult veroveren neemt hiermee gigantisch toe. Opdringerig gedrag daarentegen zal een vrouw eerder afschrikken waardoor al je moeite in de regel voor niets zal zijn geweest.