Hoe ga je opzoek naar een minnaar?

Sommige vrouwen gaan, als hun relatie een sleur is geworden of er op seksueel gebied geen passie meer aanwezig is, op doek naar een minnaar. De relatie tussen haar en haar vaste partner is dan vaak niet meer dan een vriendschap of puur zakelijk omdat er bijvoorbeeld kinderen, of een gemeenschappelijk bedrijf, in het spel zijn. Het verlaten van haar man is dus geen goede optie (op dat moment) maar toch willen deze vrouwen wel een zekere dosis (seksuele) opwinding in hun leven.

De redenen om een minnaar te zoeken

Wereldwijd hebben veel vrouwen al een minnaar gezocht en de redenen hiervoor zijn erg divers. Enkele voorbeelden zijn:

  • een ontbrekende (seksuele) spanning binnen de vaste relatie,
  • er is geen passie meer tussen haar en haar vaste partner,
  • de vrouw zint op wraak nadat haar man haar eerder heeft bedrogen,
  • de vaste relatie is, in de loop der tijd, afgevlakt tot een vriendschap.

De meeste dames die op zoek gaan naar een minnaar willen hun vaste partner zeker niet aan de kant zetten. Een heleboel overspelige vrouwen beweren zelfs nog erg veel van hun partner te houden. Alleen de gedachten aan een spanningsloos leven zien zijn in de regel niet zitten.

Een minnaar zoeken

Als je hebt besloten om een minnaar te gaan zoeken dan dien je eerst een soort strategie te bepalen. Waar ga je bijvoorbeeld op zoek naar een leuke man? Er zijn namelijk een heleboel plaatsen waar je leuke mannen tegen kunt komen. De vraag is alleen: zijn deze mannen bereid om een spannende affaire met je te beginnen. Een man kan immers gelukkig getrouwd zijn en niet zitten te wachten op een buitenechtelijke relatie.

Maar ook niet alle vrijgezellen zijn geschikt om een minnaar te worden. Hierbij kun je onder andere denken aan mannen die een kinderwens hebben of die hunkeren naar vastigheid in een relatie. Omdat je al in een relatie zit, en deze niet wilt opgeven, kun je dit soort mannen beter van je lijstje afstrepen en je zoektocht naar een minnaar voortzetten.

Online dating

Vandaag de dag worden er een heleboel dingen geregeld via het internet. Zelfs de zoektocht naar een minnaar kun je langs deze digitale weg in gang zetten. Je kunt je bijvoorbeeld inschrijven bij een speciale datingsite voor getrouwde mensen, of mensen die reeds in een relatie zitten.

Hoewel je vaak anoniem, en over het algemeen in het geheim, contact kunt onderhouden met mannen dien je uiteraard uiterst voorzichtig te werk te gaan omdat elke actie op het internet sporen in je computer achter zal laten. De kans op ontdekking door je vaste partner dient dan ook voorkomen te worden.

Leven met leugens

Indien je op zoek gaat naar een minnaar dan moet je je goed bedenken wat dit voor consequenties kan hebben. Je moet niet alleen voortdurend leugens vertellen tegen je vaste partner. Ook bestaat de kans op ontdekking met wellicht het einde van je relatie als gevolg daarvan.