Elitedating

Elitedating is anders dan de meeste andere datingsites. Het vinden van je droompartner kun je, volgens de beginselen van deze datingsite, beter niet aan het toeval overlaten. Daarnaast zijn een groot deel van de andere datingsite veel te veel gericht op het uiterlijk van hun leden. Ook dien je in de meeste gevallen zelf de profielen van andere leden af te struinen op zoek naar een leuke date. Bij Elitedating gaat dit echter totaal anders.

Op zoek naar een geschikte partner en vaste relatie

Op het moment dat je, als single van achttien jaar of ouder, op zoek bent naar een geschikte partner en een vaste relatie dan ben je bij Elitedating aan het juiste webadres. Deze datingsite is namelijk in het leven geroepen om singles te helpen tijdens hun zoektocht naar de liefde van hunleven. Elitedating legt hierbij de nadruk op het vinden en niet op het zoeken van een geschikte partner. Door gebruik te maken van een wetenschappelijke methode is Elitedating in staat om alleen die singles te selecteren die echt bij je passen. Uit het grote aantal leden zullen alleen deze kandidaten aan je worden voorgesteld. Elke dag zul je opnieuw een aantal partnervoorstellen van Elitedating ontvangen.

De doelgroep van Elitedating

Elitedating heeft haar pijlen vooral gericht op singles die veeleisend zijn en die geen tijd willen verspillen aan een ellenlange zoektocht naar de ware. Bovendien biedt Elitedating haar leden de mogelijkheid om meer over zichzelf te weten willen komen en hiervan willen leren. Op die manier zal het vinden van de meest geschikte partner namelijk een stuk eenvoudiger worden.

Om haar dienstverlening zo optimaal mogelijk te maken werkt Elitedating nauw samen met erkende relatieonderzoekers en psychologen. Mede dank zij deze deskundige is de wetenschappelijke matchingmethode ontstaan waar de datingsite gebruik van maakt. Wanneer je je inschrijft bij Elitedating zul je daarom eerst een persoonlijkheidstest invullen die samen met de matchingmethode het mogelijk maakt om persoonlijkheidspsychologische en sociaaldemografische aspecten van verschillende leden met elkaar te vergelijken. Natuurlijk zullen de individuele voorkeuren evenmin uit het oog worden verloren en dus worden meegenomen bij het samenstellen van partnervoorstellen.

De persoonlijkheidstest

Aan de hand van de persoonlijkheidstest kunnen kenmerken van je persoonlijkheid worden geanalyseerd die essentieel zijn binnen een goede relatie. De test gaat uit van een totale persoonlijkheid die samen is gesteld uit een aantal basisfactoren. Om een relatie tot een succes te maken wordt er in deze test rekening gehouden met de meest belangrijke kenmerken van je persoonlijkheid.

Foto’s zeggen meer dan woorden

Hoewel geschreven informatie vaak een heleboel kan vertellen over een persoon, kan een toegevoegde foto net dat beetje extra betekenen. Wanneer je een foto aan je persoonlijke profiel toe wilt voegen dan doe je er verstandig aan om:

  • een recente foto te kiezen,
  • een foto te kiezen waarop je je prettig voelt,
  • een portretfoto te kiezen waarop je duidelijk te herkennen bent.

Veilig online daten

Bij Elitedating ben je verzekerd van een veilige omgeving waarin je online kunt daten. Je persoonlijke gegevens zullen in geen enkel geval aan derden worden verstrekt. Daarnaast zal het betalingsverkeer lopen via een zogenaamde SSL-protocol. Deze gegevens zullen dus niet zichtbaar zijn voor derden en al evenmin door iemand kunnen worden gemanipuleerd.

Lid worden van Elitedating

Om lid te worden volg je gewoon de aangegeven stappen op de wensite van Elitedating. Nadat je je profiel hebt bevestigd ben je officieel lid. Je kunt bij Elitedating kiezen uit een drietal lidmaatschappen: Basis, Premium of Premium plus. Elk lidmaatschap biedt je bepaalde diensten aan waarvan je, binnen Elitedating, gebruik kunt maken. Bekijk nu alle reviews van Elitedating.be.

Als Premium Plus lid kan je dus zonder enige beperking van alle diensten van Elitedating gebruikmaken.