Een vrouw versieren op internet is niet altijd even eenvoudig

Behalve als een uitstekende informatiebron kun je internet ook gebruiken als communicatiemiddel en dus ook als medium om vrouwen te versieren. Toch is het niet verstandig om alleen met behulp van tekstberichten een vrouw voor je te winnen. Niet alleen is het schrijven van deze berichten vaak tijdrovend, ook kun je onnodig ingewikkelde situaties gaan creëren met een aanzienlijke kans op teleurstellingen. Met behulp van onderstaande 5 tips kun je je kansen op een leuke date flink vergroten.

Gebruik internet niet onnodig lang

Door te lang door te gaan met het versturen van tekstberichten naar een vrouw, zul je haar alleen maar op die manier leren kennen. Je gaat je dan een voorstelling van haar maken die, tijdens een echte date, totaal verkeerd blijkt te zijn. De vrouw kan bijvoorbeeld veel leuker zijn dan je had gedacht of juist erg tegenvallen. Wanneer er een klik is, kun je dan ook beter zo snel mogelijk een afspraakje proberen te regelen.

Probeer een afspraak te versieren

Eigenlijk zou je op het internet geen vrouw, maar een afspraak met haar, moeten versieren. Langs welke weg je deze afspraak versiert, maakt weinig verschil. Je zou bijvoorbeeld kunnen kiezen uit: datingsites, social media of een online game. Om een afspraakje te kunnen scoren heb je in alle gevallen hetzelfde nodig, namelijk:

  • een aansprekend persoonlijk profiel,
  • één, of meerdere, recente- en leuke foto’s van jezelf,
  • een aansprekende manier waarop je je berichten schrijft.

Gebruik geen chattaal

Om een goede indruk achter te laten kun je beter geen chattaal gebruiken in je berichten naar een potentiële date. Let ook op grammatica, spelling en het gebruik van leestekens. Door te schrijven, zoals je dat op school hebt geleerd, l\kom je direct een stuk intelligenter over dan de meeste anderen. Wanneer je date je berichten leest, zal ze bovendien een heleboel positieve informatie over jou tussen de regels door weten te lezen. Door goede volzinnen te maken zul je bijvoorbeeld een nauwkeurige en verzorgde impressie achterlaten. Een ander voordeel van goed geschreven berichten is dat een vrouw deze eerder zal lezen en bovendien ook eerder een antwoord terug zal sturen.

Een internetrelatie is anders dan een echte relatie

Er zijn je al een heleboel mensen voorgegaan die verliefd werden op een persoon die zij alleen kenden van het internet. Hoewel je gevoelens echt zijn en er aan je verliefdheid eveneens niet te tornen valt, zul je je wel moeten realiseren dat je waarschijnlijk alleen de positieve kanten van deze persoon te zien hebt gekregen. Op momenten dat een vrouw bijvoorbeeld niet goed in haar vel zit, zal zij meestal geen contact met je opnemen. Pas wanneer je een vrouw (met uiteraard ook al haar negatieve kanten) in het echte leven hebt leren kennen kun je beoordelen of er sprake is van een echte verliefdheid en een echte relatie.

Verwacht niet te veel van een date

Door een bepaalde tijd alleen met een vrouw via het internet te communiceren, zul je je een bepaald beeld van haar gaan vormen. Aan dit beeld, dat zich alleen in je hoofd heeft ontwikkeld, zul je bovendien een aantal verwachtingen gaan hangen. Dit gevormde beeld hoeft echter niet overeen te komen met de dame in kwestie. Natuurlijk zal ook de vrouw, met wie je contact hebt, ook een beeld van je gaan vormen en verwachtingen hebben van je persoontje. Het is dus goed om je verwachtingen ten aanzien van een eerste afspraak op een laag pitje te zetten en echt kennis met elkaar maken op een leuke en ontspannen manier.