Een vrouw aanspreken in vijf eenvoudige stappen

Een heleboel mannen gaan branieachtige gedrag vertonen als het op vrouwen aankomt. Naar eigen zeggen hebben zij al honderden vrouwen weten te versieren en zijn de dames werkelijk niet van hen weg te slaan. Wanneer echter het puntje bij het paaltje komt dan blijken de meeste mannen opeens minder zeker van hun zaak. Het aanspreken van een vrouw blijkt dan opeens toch meer angst en onzekerheid bij hen op te roepen.

Oefening baart kunst

Net zoals bij een heleboel andere dingen in het leven zul je ook het aanspreken van onbekende vrouwen moeten oefenen om er meer bedreven in te raken. Met andere woorden: je moet gaan proberen om vaker een eenvoudig gesprekje aan te gaan met een dame die je helemaal niet kent. Dit kan overal plaatsvinden, bijvoorbeeld in de trein, op straat, in de bibliotheek of in de wachtkamer van de dokter. De gesprekjes hoeven geen diepgang te hebben en kunnen gaan over alledaagse dingen zoals het weer of de omgeving waarin je verblijft. Naarmate je dit vaker hebt gedaan, zul je merken dat je steeds zelfverzekerder wordt tijdens het aanspreken van een onbekende vrouw.

Het aanspreken van je droomvrouw

Na veelvuldig geoefend te hebben, kun je nu dus op zoek naar je droomvrouw. Je hebt immers voldoende zelfvertrouwen dus wat houdt je tegen? Door de volgende 5 stappen te volgen kan het aanspreken van een vrouw eigenlijk niet meer fout gaan:

  • Tijdens een eerste contact glimlach je vriendelijk en maak je bovendien oogcontact met de vrouw van je dromen,
  • Vraag de vrouw, die je wilt aanspreken, naar iets dat haar bezighoudt of interesseert. In een uitgaansgelegenheid zou je bijvoorbeeld kunnen vragen wat zij van de muziek vindt die gespeeld wordt. Indien je langere tijd op het openbaar vervoer moet wachten dan kun je dit eveneens als gespreksonderwerp gebruiken.
  • Als je een vrouw aanspreekt, kun je beter geen al te hoge verwachtingen hebben. Je weet immers nooit zeker hoe zij zal reageren. Ga er dus niet vanuit dat de vrouw, die je net hebt aangesproken, ook meteen toestemt om een relatie met je aan te gaan. De kans dat je , door veel vrouwen aan te spreken, de ware tegenkomt, is echter wel aanzienlijk groter geworden.
  • Verwacht niet dat je zonder fouten te maken een gesprek weet af te ronden met een onbekende vrouw. Zeker wanneer je nog onervaren bent op dit gebied, is de kans aanzienlijk dat je soms wat steken laat vallen. Dat is overigens niet erg en hoort er gewoon bij. Van fouten kun je bovendien veel leren.
  • Op het moment dat je een gesprek aan wilt knopen met een onbekende vrouw dan hoef je overigens geen openingszinnen uit je hoofd te gaan leren. Door gewoon je naam te zeggen, en eventueel een gemeend complimentje te maken, kun je meestal al de aandacht van een vrouw vasthouden. Blijf tijdens het gesprek jezelf en toon interesses in de vrouw door gerichte vragen te stellen.