Datingsite voor mooie mensen

“Als je mooi bent dan ligt de wereld aan je voeten”, zo weten een heleboel mensen te vertellen. Maar is dit ook werkelijk het geval? Vind je als je mooi bent eerder of gemakkelijker de liefde van je leven? Helaas is het antwoord op deze vragen in een heleboel gevallen: nee. Zeker het vinden van je grote liefde hoeft niet eenvoudiger te zijn als je een mooi mens bent. Mensen zullen namelijk eerder een relatie met je aan willen gaan omdat je er fantastisch uitziet en daarbij niet kijken naar de persoon die er achter schuilgaat.

Kiezen voor je persoonlijkheid

Op het moment dat je online wilt gaan daten maar er niets voor voelt om alleen op je uiterlijk te worden beoordeeld, is het niet verstandig om te kiezen voor een datingsite die zich specifiek heeft gericht op mooie mensen. Op dergelijke websites is je persoonlijkheid namelijk meestal maar bijzaak. In een relatie zul je echter merken dat er meer moet zijn dan alleen elkaar mooi vinden.

Wanneer je, als mooi mens, op zoek bent naar een serieuze date dan kun je je beter inschrijven bij een algemene datingsite. Hierbij kun je denken aan datingsites zoals:

  • Be2.be,
  • Parship,
  • Relatieplanet,
  • Tesamen.

Om je in te kunnen schrijven dien je minimaal 18 jaar oud te zijn. Verder zijn er geen specifieke eisen waaraan je moet voldoen om lid te kunnen worden.

Indien je je toch beter op je plek voelt bij een datingsite die in het leven is geroepen voor een specifieke doelgroep dan staan de volgende websites als betrouwbaar te boek.

Bij deze doelgerichte datingsites dien je eveneens tenminste 18 jaar oud te zijn. Daarnaast zijn Alleenstaande-mamas en Alleenstaande-papas bedoeld voor alleenstaande ouders of singles die met een alleenstaande ouder zouden willen daten.

Elitedating en Match4me bieden een veilig omgeving om online te daten aan hoger opgeleiden of singles die nog een studie volgen aan het hoger onderwijs.

50plusmatch is een datingsite die haar pijlen heeft gericht op de wat oudere singles (vanaf 50 jaar) die op zoek zijn naar een partner van ongeveer hun eigen leeftijd.

Ondeugend-daten brengt daters die wat meer spanning en erotiek in hun leven willen een prima gelegenheid om gelijkgestemden te leren kennen.

Kiezen waar je je goed bij voelt

Ook al zie er beeldschoon uit, het kiezen van een geschikte datingsite is meestal niet makkelijk. Door je bij een paar verschillende datingsites in te schrijven kun je er echter achterkomen welke website het beste bij je past en waar de prettigste sfeer hangt om ontspannen te kunnen daten. Als je een poosje gratis lid bent geweest kun je eventueel besluiten om over te stappen naar een betaald lidmaatschap. De keuze ligt echter volledig bij jezelf en je moet doen wat je gevoel je ingeeft.

Handige datingtips voor mooie mensen

Het klinkt misschien raar maar juist mooie mensen kunnen online daten behoorlijk lastig vinden want hoe weet je nu of iemand je leuk vindt vanwege je uiterlijk of om wie je als persoon bent. De volgende tips helpen je een beetje op weg.

  • Leg niet te veel nadruk op je uiterlijk bij het maken van je persoonlijke profiel,
  • De nadruk kun je beter leggen op je interesses, je vaardigheden en je verwachtingen,
  • Stel niet overdreven hoge eisen aan een potentiële date, je bent dan wel een mooi mens maar dat wil niet zeggen dat een ander minder is dan jij,
  • Verwacht niet dat de ware je op een presenteerblaadje wordt aangeboden om je er goed uitziet.