Be2.be Reviews en Ervaringen

Vandaag de dag zal het een stuk lastiger zijn, in vergelijking tot vroeger, om je grote liefde te ontmoeten bij vrienden of in een uitgaansgelegenheid. Je zult op de eerste plaats wellicht verwachten dat een nieuwe liefde volmaakt is maar dit blijkt al gauw toch niet het geval te zijn. Je ideale partner vinden is vaak minder makkelijk dan je had verwacht.

Online dating is een goede oplossing

Door de komst van online dating veranderde er op slag veel voor alleenstaanden die nieuwe mensen wilden leren kennen. Opeens werd voor veel singles duidelijk dat je grote liefde niet bij je in de buurt hoeft te wonen maar zich even goed aan de andere kant van het land of zelfs van de wereld kan bevinden. Doordat er steeds meer datingsite bijkomen, verliezen een heleboel singles het overzicht en wordt het steeds moeilijker om een goede datingsite te vinden.

De datingsite Be2.be heeft echter een uitstekende oplossing voor alle singles die op zoek zijn naar een geschikte date of zelfs naar de liefde van hun leven. Bij deze datingsite weet je altijd wat je kunt verwachten. Het niveau van Be2.be ligt zo hoog dat je deze datingsite zou mogen vergelijken met een relatiebureau. Over heel de wereld heeft Be2.be namelijk al duizenden mensen aan een leuke partner geholpen.

Wetenschappelijke persoonlijkheidstest

De wetenschappelijke persoonlijkheidstest die Be2.be gebruikt zal je niet alleen kennis laten maken met andere alleenstaanden maar ook interessante informatie over jezelf naar voren schuiven waarmee je aan de slag kunt gaan tijdens het daten en later in een relatie. Op basis van je persoonlijkheidstest zal Be2.be voor je op zoek gaan naar de meeste geschikte kandidaten binnen haar ledenbestand. Je hoeft dus niet zelf de profielen van andere leden af te struinen op zoek naar de ware. In plaats van urenlange speurtochten naar een leuke date hoef je alleen maar de partnervoorstellen van Be2.be te bekijken.

Door je vertrouwen te schenken aan Be2.be zal het vinden van je grote liefde een stuk eenvoudiger worden. Doordat je zelf de touwtjes in handen blijft houden, en bijvoorbeeld kunt bepalen welke leden je foto mogen zien, is de hulp van Be2.be bij het maken van de eerste stapjes op het datingpad veilig en vertrouwd.

De missie van Be2.be

Be2 mag worden gerekend tot de top van de grootste datingsites ter wereld. De missie van het bedrijf is om singles die bij elkaar passen samen te brengen zodat er een hechte en duurzame relatie uit kan groeien. Vanaf het moment dat in 2004 de eerste website van Be2 werd gelanceerd, heeft deze een enorme groei doorgemaakt.

Op dit moment zijn er wereldwijd ongeveer 16 miljoen singles bij Be2 ingeschreven. Be2 is actief in dertig verschillende landen verspreid over een zestal continenten. Het bedrijf groeit echter nog steeds en dagelijks krijgt Be2 circa twintigduizend nieuwe lidmaatschappen te verwerken. Met behulp van de 225 medewerkers van Be2 krijgen alle leden een uitgelezen kans om online de liefde van hun leven te vinden.

De filosofie van Be2.be

In tegenstelling tot veel andere datingsites, heeft Be2.be zich niet gericht op het tot stand laten komen van kortstondige relaties. De services zijn specifiek in het leven geroepen om singles te helpen bij het vinden van een duurzame en prettige relatie. Als je je hebt ingeschreven bij Be2.be zullen er alleen leden aan je worden voorgesteld die echt bij je passen. Tijdens de bemiddeling zal de datingsite nauwlettend je privacy in de gaten houden en deze optimaal beschermen

Gegarandeerde bescherming van je persoonlijke gegevens

Be2.be zal de nodige maatregelen treffen om er zeker van te zijn dat je persoonlijke gegevens beschermd zijn en blijven.

  • Zo sullen de medewerkers van de datingsite verantwoordelijk zijn voor het ledenbestand. Indien je te maken krijgt met leden die zich niet volgens de regels gedragen dan kun je dit melden bij de klantenservice van Be2.be zodat er passende maatregelen getroffen kunnen worden.
  • Be2.be zal je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer of e-mailadres nooit afstaan aan andere leden of aan derden. Je zult altijd zelf de beslissing maken met wie deze gegevens worden uitgewisseld.
  • Voordat gegevens of foto’s in een profiel worden geplaatst, zullen deze door Be2.be worden gecontroleerd. Indien je teksten of foto’s wilt plaatsen die niet aan de regels van de datingsite voldoen dan zullen deze worden geweigerd.